Kabacık İmam Hatip Ortaokulu


Vizyon: Öğrencilerimizin; kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli,toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak, · Her çocuğun içindeki yaratıcı, çok yönlü, haklarını koruyabilen,güven, hoşgörü ve sevginin hakim olduğu bir ortam yaratmak, ·Eğitim – Öğretim etkinliklerinde, çağdaş teknolojinin getirdiği tüm olanakların kullanıldığı bir ortamı öğrencilerimizin hizmetine sunmak, ·Okulumuzu; öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ile çevrede örnek gösterebilecek ve gurur duyacak bir kurum haline getirmek, ·Öğrencilerimizin istek ve ihtiyaçlarını en kısa sürede gidererek, onları başarıya götüren yolda motive edip, umut ve güveni aşılayarak hedeflerine emin adımlarla gitmelerini sağlamak, ·Çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteğini ve yeteneğini kazandırmak.

Misyon: Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.

Başarılar: Sportif Başarılar: Okulumuz erkek futbol takımı 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında il gemelinde 3. olmuştur. Akademik Başarılar: Okulumuz öğrencilerinden birer kişi 2017-2018 ve 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında PYBS´yi yüksek puanlarla kazanmıştır. 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında okulumuz nitelikli okullara 3 öğrenci göndermiştir.

Saatler: 08:00-14:20
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda futbol, voleybol ve basketbol sahası mevcuttur. Bu sebeple imkanlarımız ölçüsünde il ve ilçe düzeyinde sportif müsabakalara katılmaktayız.
Bilimsel Etkinlikler: 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı 4006 TÜBİTAK BİLİM FUARINA katıldık.
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuz şu an itibariyle 9 dersliklidir; ortaokul, ilkokul ve ana sınıfı aynı binada eğitim görmektedir. 4 derslikte ortaokul, 4 derslikte ilkokul, 1 derslikte ise ana sınıfı öğrencilerimiz eğitim görmektedir.

Telefon - 05317926695

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://kabackiho.meb.k12.tr

Adres - Kabacık Mahallesi/Bozova/Şanlıurfa

Öğretmen :9
Öğrenci :74
Derslik :3
Kütüphane Kitap Sayısı :1221
Öğretim Şekli :TEKLİ

Yerleşim Yeri - KABACIK MAHALLESİ BOZOVA

Adres - Kabacık Mahallesi/Bozova/Şanlıurfa

Ulaşım Öğretmenlerimizin bir kısmı şahsi araçlarıyla okula gelmekte, bazıları ise servisle gelmektedir.Onun dışında otobüs hattı yoktur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 17 km İl merkezine 60 km